Overslaan naar content

Sadhana Kowlesar

Zorgondersteuner bij Huize het Oosten

Ik ben sinds zes maanden werkzaam als zorgondersteuner bij Huize Het Oosten, en ik kan met trots zeggen dat ik mijn werk met veel plezier en enthousiasme vervul. Wat deze plek voor mij bijzonder maakt, is de warme en huiselijke sfeer die hier heerst. Het kleinschalige karakter van de instelling en de bosrijke omgeving dragen bij aan een unieke werkomgeving waar ik me direct thuis voelde.

Een warm thuis

''Samenwerken met collega’s die net zo gepassioneerd zijn als ik, maakt het werk extra bijzonder.''

Een van de redenen waarom ik voor Huize Het Oosten heb gekozen, is de nadruk op persoonlijke groei en ontwikkeling. Hier krijg ik de kans om mezelf te ontplooien en verder te groeien in mijn rol als zorgondersteuner. Bovendien heb ik scholing gevolgd om mijn vaardigheden als helpende te verbeteren, waardoor ik nog beter in staat ben om de bewoners te ondersteunen.

Het allerbelangrijkste is dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Dit komt door het geweldige team waar ik deel van uitmaak. Samenwerken met collega’s die net zo gepassioneerd zijn als ik, maakt het werk extra bijzonder.

Kortom, Huize Het Oosten is voor mij niet zomaar een werkplek, maar een plek waar ik de kans krijg om te groeien, omringd door een fijne sfeer en een prachtige omgeving. Ik kijk uit naar de verdere avonturen en ervaringen die ik hier mag opdoen.

Kom jij ons gepassioneerde team versterken?

''Ik kom graag met je in contact om jouw loopbaan-mogelijkheden te bespreken.'' ~ Annemiek Voogt