Overslaan naar content

Over Huize Het Oosten

Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruime park valt op door een prachtige tuin en diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er 200 zelfstandige huur- en serviceappartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 86 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en een grote diversiteit aan activiteiten voor onze bewoners.

Onze locatie

Je vindt Huize Het Oosten aan de Rubenslaan 1 in Bilthoven. Rondom het park vind je voldoende parkeergelegenheid. Ook het NS station van Bilthoven is om de hoek, op zo'n 5 minuten loopafstand.

Adres Rubenslaan 1 3723 BM Bilthoven 030 274 4600

Contact

Meer weten over werken bij Huize Het Oosten? Neem contact met ons op!

Annemiek Voogt

Ik ben Annemiek, ooit ben ik mijn carrière begonnen als huiskamermedewerker in 2010. Daarna heb ik de opleiding verzorgende IG gedaan en na een jaar ben ik de opleiding MBO verpleegkundige gaan volgen. In 2018 heb ik mijn diploma behaald en heb toen verschillende functies als verpleegkundige uitgevoerd. In maart 2023 is mij gevraagd of ik Praktijkopleider en Recruiter wilde worden en deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Nu kan ik mijn kennis die ik opgedaan heb als verpleegkundige goed benutten om gekwalificeerd personeel te werven voor Huize het Oosten

Recruiter - 06 868 495 26

Aanwezig op dinsdag t/m vrijdag

avoogt@huizehetoosten.nl

Marlies Slager

Coördinator Cultuur en Welzijn & Vrijwilligerscoördinator

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag

mslager@huizehetoosten.nl

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg!

Wist je dat Huize Het Oosten ook graag in contact komt met vrijwilligers? En dat je ook kunt beginnen als vrijwilliger om ons te leren kennen? De overstap naar een betaalde baan is dan zo gemaakt. We nemen je graag mee in de mogelijkheden, klik hier voor meer informatie over werken als vrijwilliger.