Skip to content

Stage plek HR

Rubenslaan 1, BilthovenHR

Functieomschrijving

Stageplek HR bij Huize Het Oosten

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van HR? Bij Huize Het Oosten bieden wij een interessante stageplek binnen onze HR-afdeling. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je kennis te vergroten op het gebied van HR.

Tijdens je stage zul je ondersteuning bieden bij verschillende taken. Je krijgt de kans om mee te werken aan het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het bijhouden van personeelsdossiers. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het organiseren van trainingen en het beantwoorden van HR-gerelateerde vragen van medewerkers.

Wij bieden een dynamische en leerzame omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je zult samenwerken met ervaren HR-professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stageperiode. Daarnaast krijg je de ruimte om zelfstandig aan projecten te werken en je eigen ideeën in te brengen.

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die affiniteit heeft met HR en je volgt een relevante opleiding op MBO of HBO-niveau. Je bent communicatief vaardig, proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek binnen HR? 

Vereisten

Functievereisten

  • U volgt momenteel een relevante opleiding op het gebied van HR.
  • U bent beschikbaar voor een stageperiode van minimaal 3 maanden.
  • U heeft goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
  • U bent proactief en kunt zelfstandig werken.
  • U kunt goed overweg met Microsoft Office, zoals Word, Excel en PowerPoint.


Stuur je cv naar Huize Het Oosten via avoogt@huizehetoosten.nl. Neem gerust contact op met Annemiek Voogt Recruiter, via 06 868 495 26.

Een appje sturen mag natuurlijk ook!

Rubenslaan 1, Bilthoven
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar